Τιμητική Διάκριση «Αξιοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικής Τεχνογνωσίας»

Μύλοι Λούλη για την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας

 

myloi loulh

Η εταιρία Μύλοι Λούλη που μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο. Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 237 χρόνια οι Μύλοι Λούλη παράγουν 170 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με ονομασία Μύλοι Λούλη και Μύλοι Αγίου Γεωργίου και δεσμεύονται πως το καλό αλεύρι θέλει αγάπη και μεράκι. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία απασχολεί 282 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία. Η Εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο "ΛΟΥΛΗ".

Η Μύλοι Λούλη όντας πάντα στο πλευρό του επαγγελματία παρέχοντάς του εκτός, από άριστης ποιότητας άλευρα, τεχνικές γνώσεις και συμβουλές, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πελατών της για εκπαίδευση και θέλοντας να τους στηρίξει ενεργά, ίδρυσε την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας.

Στην αίθουσα της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας, διοργανώνονται σεμινάρια και επιδείξεις τόσο για το προσωπικό της Μύλοι Λούλη, όσο και για τους πελάτες-συνεργάτες της εταιρείας, παρέχοντάς τους όλες τις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις και να ξεχωρίσουν.